четвер, 2 грудня 2010 р.

Підприємці київських ринків готові зустрітися з Президентом

Підприємці київських ринків готові зустрітися з Президентом, аби розповісти йому, що насправді О. Назаренко та В. Левін з асоціації “Укрринок”, які підписали Меморандум з урядом, не мають жодного стосунку до риночників, які брали участь в акціях протесту проти Податкового кодексу. Причому підприємці столичних ринків, які в залежності від чисельності мітингу складали від 25 до 50% його учасників (йдеться про мітинги у Києві) готові заявити це Президенту в присутності обох колаборантів.

Про існування О. Назаренка і В. Левіна переважна більшість риночників дізналися вже під час цих протестів, на які їх організував і вивів не “Укрринок”, а Громадянський рух “Відсіч”, якому столичні риночники й довірили представляти свої інтереси у Національній координаційній раді підприємців України. А сама асоціація “Укрринок” забезпечила присутність на акціях протесту максимум кількох працівників своїх офісів.

Підприємці київських ринків також пропонують Президенту перед тим, як зустрічатись і про щось домовлятись з підписантами Меморандуму, пройтись київськими ринками і попитати людей, чи бодай чули вони, хто такі Олександр Назаренко і Володимир Левін, які взялися представляти перед Президентом інтереси тих, хто не надавав їм таких повноважень.

Немає коментарів:

Дописати коментар